Newschoolers is in samenwerking met Gilson skis een design wedstrijd gestart. De bedoeling van deze wedstrijd is dat je een ontwerp maakt voor een Gilson ski die volledig door jou gemaakt is. Als je een mooi design hebt gemaakt kan je zomaar de hoofdprijs winnen. Dit zijn een volledig zelfontworpen ski’s. De rest van de top 10 kan hun zelfontworpen ski’s met korting bestellen.

De spelregels zijn vrij simpel. Gilson geeft je de keuze tussen twee templates (psd. en ai.). Je mag kiezen tussen een design in Adobe Photoshop of Illustrator. Hierbij worden de vormen van de ski’s, de logo’s van Gilson en een hout achtergrond meegeleverd. Nu is het de bedoeling dat je een design maakt die als een rechthoek volledig om de twee ski’s past. Als je een gaaf design gemaakt hebt moet je hem opslaan als JPEG en hem vervolgens plaatsen op de pagina van de wedstrijd. Als je genoeg thumbs ups krijgt gaan de gasten van Gilson kijken welk design het vetst is. Als jij dat bent ski je binnenkort op je volledig zelf ontworpen ski’s.

Op dit moment staan er al een aantal gave designs op. Hier zijn een paar voorbeelden om alvast wat inspiratie op te doen:

Ski's ontworpen voor de design wedstrijd van Newschoolers Ski's ontworpen voor de design wedstrijd van Newschoolers Ski's ontworpen voor de design wedstrijd van Newschoolers

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in