Wij als echte fans van reizen komen erg vaak in een hostel. Hier ontmoeten we vaak de leukste mensen en doen we mooiste herinneringen op. Als we een keer echt goed willen feesten gaan we naar party hostels. Deze hostels staan bekend om hun vette feesten en weinig uurtjes slaap die je zult pakken. We laten in dit lijstje de Amsterdamse party hostels (die wel erg gaaf zijn ) er buiten. 

Retox Party Hostel – Budapest, Hongarije

We bijten het spits af met het Retox party hostel uit Budapest. Dit is een van de meest bekende party hostels uit Oost-Europa en staat bekend om hun 24/7 bar, befaamde drink spellen en gestoorde happy houres. Ook is het fijn dat er geen uitcheck tijden zijn. Check het hier.
Bier pong in Retox party hostels
Photo by Hostelword - Retox party Hostel

The Madhouse Prague – Praag, Tsjechië

Dit hostel staat bekend als een van de beste party hostels van Europa. Het personeel is geweldig en bij binnenkomst wordt je gelijk erg warm verwelkkomt. Het hostel organiseert allerlei uitjes naar onder andere de nabij gelegen bier gardens en kroegentochten. Je zult merken dat je erg snel je helemaal thuis gaat voelen en vele vrienden maakt. Check het hier.
The Madhouse Prague uit de top 10 party hostels
Photo by Hostelword - The Madhouse Prague

Kabul Party Hostel – Barcelona, Spanje

Dit is misschien wel een van de bekendste hostels in dit lijstje. Het Kabul party hostel heeft namelijk nogal een naam opgebouwd in de afgelopen jaren. Want in dit hostel met een gigantisch terras worden hele vette feesten gegeven met live Dj's. Dit hostel is ook ideaal voor de solo reiziger. Er worden namelijk meerdere evenementen georganiseerd waardoor je, je mede reizigers erg snel zal leren kennen. Hierbij moet je denken aan pub crawls en drinkspellen. Ook is het fijn dat je elke ochtend wakker wordt met een gratis ontbijt. Check het hier.
een van barcelona's leukste party hostels
Photo by Hostelworld - Kabul Party Hostel

Rivoli Cinema Hostel - Porto, Portugal

Porto is een van onze favoriete steden in Europa. Het Rivoli Cinema Hostel kan deze stad nog leuker maken. Dit hostel heeft erg leuke feestjes, een rooftop met zwembad en een barbecue. Ook Worden er meerdere keren per week pubcrawls georganiseerd. Door al deze dingen het is het ontmoeten van nieuwe mensen erg makkelijk. Check het hier.
Party hostel cinema porto
Photo by Rivoli Cinema Hostel 

Hostel One Notting Hill – London, Engeland

Dit op een top locatie gelegen hostel, is perfect voor de solo reiziger. Door de gratis dinertjes, vele pubs en iconische drinkspellen ontmoet je binnen een mum van tijd leuke mensen. In 2020 is het hostel ook nog een uitgeroepen tot nummer 1 hostel van Londen. Check het hier.
Mensen eten in het hostel one Notting Hill
Photo by Hostelworld - hostel one Notting Hill
Dit was het lijstje alweer. Als we weer op reis mogen gaan is het zeker de moeite waard om één of meerdere van deze hostels te proberen. Je zult de tijd van je leven hebben.    

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in